full security systems

Η ασφάλεια πρέπει να είναι από τις πιο σημαντικές προβλέψεις ενός κτιρίου. Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε η εγκληματικότητα και οι κλοπές γύρω μας έχουν χτυπήσει κόκκινο! Ποιός μας εγγυάται ότι εμέις δεν ειμαστε ο επόμενος στόχος;

Εσείς πόσο ασφαλείς αισθάνεστε στον χώρο σας;

Είναι αλήθεια ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου πλήττεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι οι διαρρήκτες έχουν αποκτήσει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία προκειμένου να παρακάμπτουν συστήματα ασφαλείας που μέχρι πρότινος φάνταζαν απροσπέλαστα, η ασφάλεια σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για όλους μας.
alarm systems

Η προμήθεια ενός οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας δεν είναι αρκετή για να μας κάνει να νιώσουμε ασφαλής μέσα στον ιδιωτικό μας χώρο. Για να θεωρηθεί επιτυχημένη μια αγόρα ενός συστήματος ασφαλείας θα πρέπει να συμβαίνουν 3 πράγματα:

  • 1. ΟΡΘΗ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ
  • 2. ΟΡΘΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ
  • 3. ΟΡΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ
Προϋποθέσεις: Η σωστή μελέτη του χώρου, οι πραγματικές ανάγκες φύλαξης και οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην μορφολογία του κτιρίου και της περιοχής που εγκαθιστάτε το σύστημα φύλαξης
icon alarm system

Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας θα απωθήσει τον επίδοξο διαρρήκτη και θα τον στείλει αλλού. Έρευνες δείχνουν ότι η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αποτροπής μίας διάρρηξης.

Ζώνες Ανίχνευσης

Με ένα σύστημα ασφαλείας μπορούμε να δημιουργήσουμε ζώνες ανίχνευσης της εισβολής στον χώρο μας. Οι ζώνες ανίχνευσης καλύπτουν όλες τις πιθανές εισόδους καθώς και άλλα σημεία "κλειδιά" όπου είναι πιο πιθανό να κινηθεί κάποιος ληστής.

A Zone: Perimeter Detectors

Δημιουργία περιμετρικής προστασίας με την χρήση ακτίνων (Beams) οι οποίες ενεργοποιούνται όταν καποιος τις διαπεράσει.

B Zone: Boundary Detectors

Προστασία ανοιγμάτων με εξωτερικούς ανιχνευτές κίνησης μόλις κάποιος πλησιάσει στο παράθυρο ή την πόρτα.

B Zone: Middle Area Detectors

Προστασία με ανιχνευτές κίνησης που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία τα οποία θεωρούνται πέρασμα και ενεργοποιούνται μόλις κάποιος κινείται μέσα στην εμβέλειά τους.

C Zone: Indoor Detectors

Εσωτερική προστασία με ανινχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου οι οποίοι ενεργοποιούνται μόλις κάποιος εισέλεθει στο εσωτερικό της οικίας μας.

cost lostΚατά την διαδικασία αγοράς ενός συστήματος συναγερμού καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι η ο μέσος όρος της αξίας των κλοπιμαίων είναι 3000€.
 
face fearΟ ψυχολογικός παράγοντας όμως είναι τεράστιος. Η πλειοψηφία των θυμάτων λέει ότι δεν θα έχει ποτέ ξανά το αίσθημα ασφαλείας και ηρεμίας που είχε πριν από μία διάρρηξη.
To κατάστημά σας, η επιχείρησή σας είναι ένα κεφάλαιο, που αξίζει την καλύτερη κάλυψη και προστασία από εσάς. Από την πρώτη επίσκεψη που κάνουμε στο χώρο σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας.

Η Hector Solutions δίνει λύσεις στην ασφάλεια χώρων (επιχειρήσεις, βιομηχανίες, οικίες) Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατασκευή συστημάτων ασφαλείας, παρέχουμε την ιδανική πρόταση για να μας εμπιστευτείτε τη ασφάλεια του χώρου σας.

θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονομ/νυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλούμε επιλέξτε υπηρεσία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μήνυμά σας.
Παρακαλούμε αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου.
Παρακαλούμε πατήστε στο κουτί 'Δεν είμαι ρομπότ'.

Για λόγους συμμόρφωσης με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) 2016/679 θα σας αποσταλεί αντίγραφο του μηνύματος στο προσωπικό σας Email.